Bulevardi Zogu I, Tirane [email protected]

  • Bulevardi Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise, Tiranë, Shqipëri NIPT: L31308037
  • [email protected]
  • +355.68.603.0230

1111111111

1111111111

Shërbimet e certifikimit

ISO 9001

Standardi më popullor në nivel ndërkombëtar, ISO 9001 përcakton kërkesat për një sistem menaxherial të cilësisë.

ISO 14001

I aplikueshëm për çdo fushë aktiviteti, certifikimi ISO 14001 demostron angazhimin tuaj ndaj mbrojtjes së mjedisit që na rrethon.

ISO 45001

Mbroni shëndetin dhe sigurinë e punëmarrësve dhe demostroni këtë punë nëpërmjet certifikimit ISO 45001.

ISO/IEC 27001

Certifikimi ISO/IEC 27001 konfirmon ekzistencën e disa kontrolleve adekuente për të mbrojtur informacionet e marra, të depozituara apo të transmetuara.

ISO 39001

Certifikimi ISO 39001 mund të merret nga shoqëria e cila administron, zhvillon apo përdor infrastrukturën rrugore.

PAS 99

Ky certifikim konfirmon qasjen e shoqërisë në cfarë i përket integrimit të sistemit apo të menaxhimit.

1111111111

Kush jemi ne?

Ne jemi RIGCERT Albania

Nga viti 2013 mbështesim shoqëritë nga Shqipëria dhe Kosova në procesin e përshtatjes ndaj kërkesave të standardeve ndërkombëtare.

Zyra jonë gjendet në Tiranë dhe nga këtu ne koordinojmë aktivitetet e auditit për klientët që ndodhen në të gjithë territorrin e Shqipërisë apo Kosovës.

Rreth nesh

1111111111

Ekipi ynë

Ne jemi RIGCERT Albania

RIGERT BARDHO

Drejtor i Përgjithshëm

ARKELA REXHO

Menaxhere Zyre

Av. LAERT KOLA

Auditues

REJANDA ÇAUSHI

Asistente Menaxhere

1111111111

7

Vitet e eksperiencës

200

Klientët e kënaqur

500

Certifikatat e lëshuara

750

Auditet e zhvilluara
Kurse online

Kurset më të njohura online RIGCERT

1111111111

Testime

Çfarë thonë klientët tanë?

Disa nga përshtypjet e tyre që kanë zgjedhur të certifikohen nëpërmjet RIGCERT Albania

Pyetje të shpeshta

Këtu do të gjeni përgjigje për pyetjet më të shpeshta referuar certifikimeve që ne lëshojmë. Nëse nuk gjeni përgjigjet për të cilat po kërkoni, jeni të lutur të na kontaktoni.

Çfarë përfaqëson certifikimi?

Certifikimi përfaqëson konfirmimin e faktit që një sistem menaxhimi respekton kërkesat e një standardi. Që një certifikatë të jetë e njohur duhet të jetë e lëshuar nga një organizëm certifikues i akredituar (siç është RIGCERT).

Si përfitohet certifikimi?

Certifikimi merret si rrjedhojë e një auditimi i cili zhvillohet në vendndodhjen (apo vendndodhjet) e shoqërisë. Nëse rezultatet e auditimit janë pozitive atëherë certifikata lëshohet.

Cila është vlefshmëria e certifikimit?

Pasi merret certifikimi ka vlefshmëri për 3 vjet, me kusht që çdo vit të kryhen auditimet e mbikqyrjes. Pas vlefshmërisë 3 vjeçare certifikimi mund të rinovohet.

1111111111

JU INTERESON CERTIFIKIMI?

VIJMË ME OFERTËN MË TË MIRË

Për t’ju dërguar një ofertë sa më të favorshme kemi nevojë për disa informacione për të cilat jeni të lutur të na i dërgoni nëpërmjet plotësimit të një formulari të thjeshtë. Oferta jonë do iu vijë shumë shpejt nëpërmjet emailit. Për informacione të tjera na telefononi në nr. +355 68 60 30 230

KËRKO OFERTË

1111111111

1111111111

Open chat
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?