Bulevardi Zogu I, Tirane [email protected]

  • Bulevardi Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise, Tiranë, Shqipëri NIPT: L31308037
  • [email protected]
  • +355.68.603.0230

1111111111

Rreth Nesh

1111111111

Ne jemi RIGCERT Albania

Partner i organizmit certifikues RIGCERT për Shqipërinë dhe Kosovën.

RIGCERT është një organizëm certifikues i themeluar në Selanik, i cili vepron në vende të ndryshme të Europës, si Greqi, Bullgari, Rumani, Itali, Shqipëri, Serbi apo Maqedoninë e Veriut.
RIGCERT është akredituar sipas ISO 17021-1:2015 nga ESYD (Organizmi Kombëtar i Akreditimit në Greqi, anëtar i IAF (International Accreditation Forum) dhe i EA (European Accreditation).

Më shumë informacione për RIGCERT i gjeni tek www.rigcert.org.

Zyra në Tiranë u themelua në vitin 2013 me qëllim për të përhapur shërbimet e sistemeve të menaxhimit në Shqipëri dhe Kosovë.
Prej themelimit jemi përpjekur të ofrojmë shërbime të aksesueshme dhe efikase, duke u përshtatur me nevojat e çdo klienti.

Sot, portofoli ynë i tejkalon 200 shoqëri të certifikuara në fusha aktiviteti të ndryshme si ndërtim, transport, tregti, projektim, industria tipografike, telekomunikacion apo teknologji informacioni.
Certifikatat e akredituara RIGCERT sigurojnë njohje nga ana e partnerëve në biznes dhe akses në procedurat e blerjeve publike sipas kërkesave nga Agjencia e Prokurimit Publik dhe Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit.

1111111111

Ekipi ynë

Ne jemi RIGCERT Albania

RIGERT BARDHO

Drejtor i Përgjithshëm

ARKELA REXHO

Menaxhere Zyre

Av. LAERT KOLA

Auditues

REJANDA ÇAUSHI

Asistente Menaxhere

1111111111

1111111111

Open chat
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?