Bulevardi Zogu I, Tirane [email protected]

  • Bulevardi Zogu I, prane Ministrise se Drejtesise, Tiranë, Shqipëri NIPT: L31308037
  • [email protected]
  • +355.68.603.0230

PAS 99

Gjithnjë e më shumë shoqëritë po zbatojnë sisteme menaxhimi që ndjekin kërkesat e disa standardeve (si për shembull ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, etj).

Kjo lehtësohet nga aplikimi i një sistemi të integruar të menaxhimit, i cili vjen me një numër përfitimesh në krahasim me zbatimin individual të secilit standard. Disa nga këto përfitime përfshijnë: zvogëlimin e vëllimit të dokumentacionit, administrim më të lehtë ose kostot e ulta të certifikimit.

PAS 99 është një dokument që mund të përdoret për të mbështetur integrimin e një sistemi menaxhimi. Ai siguron një strukturë për zhvillimin dhe zbatimin e një sistemi të integruar të menaxhimit.

Certifikimi i PAS 99 konfirmon faktin që shoqëria ka një qasje të saktë ndaj zhvillimit dhe zbatimit të sistemit të saj të menaxhimit të integruar.

RIGCERT ofron shërbime të certifikimit të sistemeve të menaxhimit të integruar, dhe kjo mund të konfirmohet duke mbajtur një certifikatë PAS 99.

Open chat
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?
Përshëndetje!
Si mund t'ju ndihmojmë?